Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

Wallstickers til hvert behov

Med vores wallstickers kan du klistre dit personlige budskab direkte på ruden til din butik som reklame eller på væggen i hjemmet som dekoration. Vi udbyder et væld af designs og tilpasser selvfølgelig udtrykket efter den enkeltes ønske.

Du har mulighed for at få lavet både logos, tekst og billeder efter bestilling i den størrelse og farve, der passer netop dig.

Designs til private og erhverv

Hos Hubert Skilte udbydes wallstickers til hvem som helst, uanset om de er privatpersoner eller erhvervsdrivende i blandt andet Århus & omegn. Det er meget forskelligt til hvilke formål, klistermærkerne ønskes brugt, men vi tilstræber at opfylde alle individuelle ønsker.Wallstickers til erhverv

En wallsticker kan være den perfekte reklame på din butiksrude. Eksempler er illustrationer tilpasset de forskellige årstider eller højtider fx til valentinsdag, til fars- og mors dag eller til fastelavn. 


Det kan også være mere permanente illustrationer tilpasset din profession, så fx brød og kager hvis du har en bagerbutik, blomster hvis du er gartner, saks og kam hvis du er frisør, osv. Der er uendelige muligheder!

 

Wallstickers til private

Vi er stolte af også at kunne tilbyde dig wallstickers til privaten. Det skal nemlig ikke kun være erhvervsdrivende, der kan nyde godt af de flotte løsninger, vi hos Hubert Skilte bruger megen tid og energi på at lave.


Wallstickers giver dig muligheden for at forandre dit hjem fra noget almindeligt til noget unikt og gøre din hverdag mere farverig. Vi har et stort udbud af illustrationer, så du kan finde det design, der passer til lige netop dig og dit hjem.


Eksklusivt til en god pris

Vi stræber efter at vise vores kunder, at det er muligt at købe noget flot og eksklusivt, men nemt og til en overkommelig pris. Det er vores wallstickers et bevis på.

Vi står altid klar med en kreativ løsning, som kan opfylde dine personlige ønsker. Kontakt os i dag på telefon 86 28 96 11 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har hovedsæde i Viby ved Århus, hvor vi også har et stort kundenetværk bl.a. i Horsens, Skanderborg og Silkeborg.

 

Se mulighederne med folier

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

04. juni 2022

For Give Steel har vi monteret 50 met...

Læs mere

11   0   1

03. juni 2022

Til Aarhus Havn har vi også lige prod...

Læs mere

12   0   0

03. juni 2022

Til Aarhus vand har vi lige producere...

Læs mere

11   0   0

16. april 2022

Til Smedstorp Snedkerkøkken butik i A...

Læs mere

9   0   0