Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

En Pylon / Skiltesøjle er noget et firma skal være stolt af, det er deres varemærke til virksomheden, derfor er signalet pylonen sender ydersk vigtig. tænker man tilbage til stenalderen så var man også dengang ude på at skabe monomenter, bygningsværker, der overgik andres og som var tidsvarende, hvorfor skulle det være anderledes i dag? 

For ca. 33 år siden fremstillede vi vores første pylon.

Vi har fremstillet mange hundrede forskellige typer af pyloner i højder fra 1-14 meter. Vi har meget stor erfaring i pyloner, vor kvalitetskrav er meget høje, samt yderst konkurrencedygtige priser. For mange er en pylon / Skiltesøjle et skilt der står ved vejen, og viser hvilket firma der er i bygningen 

Men som i reklamebrancens andre medier så er der 1000 forskellige måder at vise hvem man er, 

En af måderne er en pylonen / skiltesøjle. Den kan fortælle en masse om firmaet ved pylons valg af materialer, pylons farver, pylonens design og størrelse. Vi laver dem alle, og alle med det udgangspunkt at vi skal få det bedste ud af den økonomi der er, når vi kommer med ideer, er det altid med et kreativt og et økonomisk udgangspunkt. Nu vi er et kreativt skiltefirma, er der ingen af os der ikke ønsker at kunne sige " den pylon har vi lavet " med stolthed, vi elsker at lave noget der er anderledes så den ikke ligner alle de andre, vi tilpasser altid, pylonen / skiltesøjlen ind i omgivelserne.

 

Vi tilbyder også facadeskilte.

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

21. januar 2022

Til A.Enggaard har vi fremstillet og...

Læs mere

11   0   0

20. januar 2022

Til Aarsleff Rail har vi pakket denne...

Læs mere

17   0   1

18. januar 2022

Til Brabrand boligforening dekorerede...

Læs mere

10   0   1

18. januar 2022

Nu har vi dekoreret 2 lastvogne med p...

Læs mere

10   0   0