Har du brug for folie?

Når man benytter folie er der som i andre brancher, en masse forskellige materialer at vælge imellem.

Hvilken folie man benytter giver forskellige resultater.

Kvalitet og pris går tit hånd i hånd.

Vi er faglig beviste og arbejder til fordel for kunden, på mange punkter i arbejdsprocessen gøres der mere end normalen, vores mål er ikke kvantitet men kvalitet der gør at kunden vælger os til næste opgave.

Der er mange forskellige slags folier og udbydere af disse, det er umuligt for kunden at vide hvilke produkter der skal benyttes, det er vores opgave at at vælge de rigtige materialer til monteringen.

I starten er det svært at spotte en dårlig folie/montering, det er noget der kommer med tiden i form af sprækker, slid, krympning eller at folien løsner sig.

Når folien engang skal afmonteres kan dårlige folier være meget problematiske at få af da klæbestoffet bliver siddende på bilen, det koster både tid og penge.

Vi arbejder med opgaven fra start til slut og det er en stor fordel for kunden.

Mange firmaer har en plotter eller printer men ellers ingen erfaring med montage eller folie kvalitet, de sender opgaven videre til en montør fra et andet firma, når opgaven så går galt kan de skyde skylden på hinanden, på den måde får man aldrig det bedste resultat og kan nemt få problemer med reklamationer og en dårlig helhed.

Ønsker du at høre mere om vores folie løsninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi er placeret i Viby i Aarhus. men udfører også mange opgaver i og omkring Horsens, Skanderborg og Silkeborg. 

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

27. november 2017

Sportskæden Hoopz er i Aarhus i lokal...

Læs mere

11   1   1

23. november 2017

Akustik plader til Mads Vad”S danse s...

Læs mere

9   0   0

22. november 2017

Tror faktisk aldrig vi har fået bille...

Læs mere

15   2   1

22. november 2017

Så fik Marel nogle billeder til vægge...

Læs mere

8   0   1