Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

Bliv set med facadeskilte

Med mere end 33 års erfaring inden for fremstilling af facadeskilte i Århus, kan vi hos Hubert Skilte Design hjælpe dig med optimale løsninger inden for facadeskilte. Vi har blandt andet vundet pladsen i ’Danmarks smukkeste skilteløsning’ – dette gjorde vi på grund af vores store fokus og respekt for både bygning og omgivelserne, herved kan vi levere den korrekte løsning, der passer ind i det æstetiske udtryk.

Et stort udvalg af materialer til dit facadeskilt

Vi har gennem årene fremstillet mange forskellige typer skilte i alle salgs metaller og plastprodukter. Der er derfor uendelige muligheder for at få et unikt skilt. Her er eksempler på, hvilken type materiale du kan vælge:

 • Aluminium
 • Stål
 • Messing
 • Kobber
 • Jern
 • Opskummet PVC
 • Akryler
 • Glas

Alt efter hvilken størrelse skiltet skal have, har de forskellige materialer hver sine fordele, dette rådgiver vi dig gerne i. Når man bruger metaller til facadeskilte, er overfladebehandlingen vigtig i forhold til, hvor holdbart skiltet skal være samt hvilket udseende, man ønsker det skal have. Her kan overfladen behandles med blandt andet autolak og pulverlak.

Skilte lys

Alle vores facadeskilte kan laves med og uden diodelys. Der skal blot være en minimum stammetykkelse, før man kan få diodelys i skiltet. Facadeskilte kan fås med frontlys, hvor lyset ses gennem fronten - det fås som "corona" lys hvor lyset kommer ud bag bogstavet og lyser facaden op. Man kan derudover også få ’corona’ lys som oplyser halvdelen af bogstavernes kant op. Denne løsning er god om dagen, for at tilføje skiltet ekstra kant. Udover facadeskilte finder du også andre typer af skilte med lys hos os. Ønsker du at undersøge disse muligheder kan du med fordel læse mere om vores lysskilte eller LED skærme til virksomheder.

Montering af Facadeskilte

Facadeskilte monteres altid i en afstand fra bygningen på ca. 15 - 50 millimeter fra facaden. Facadeskiltet monteres sådan for at undgå at skidt løber ned langs facaden og ud på facadeskiltet, som så efterlader løbe-render ned ad bygningen. Afstanden er også væsentlig, hvis du ønsker et skilt med lys.

Kontakt os for en professionel løsning

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan lave skilteløsninger for dig, er du velkommen til at kontakte os på 86 28 96 11 eller post@hubertskilte.dk. Vi har adresse i Viby i Aarhus, vi har derfor udført mange skilteløsninger i nærområdet f.eks. i Horsens, Skanderborg med mere, men vi servicerer hele Danmark med skilteløsninger.

 

Se blandt andet vores populære wallstickers


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et facadeskilt, og hvad bruges det til?

 • Et facadeskilt er et skilt, der er monteret på bygningens facade og bruges til at markedsføre en virksomhed eller organisation.

Hvilke materialer kan bruges til at lave et facadeskilt?

 • Facadeskilte kan laves af forskellige materialer såsom aluminium, plast, træ, glas, rustfrit stål og akryl.

Hvordan vælger man den rigtige størrelse og design til et facadeskilt?

 • Valg af størrelse og design afhænger af formålet med skiltet, placeringen på bygningen og den ønskede visuelle effekt.

Hvordan monteres et facadeskilt på en bygning?

 • Facadeskilte kan monteres på forskellige måder, herunder med skruer, beslag eller lim, afhængigt af skiltets størrelse, vægt og materiale.

Hvad er prisen på et facadeskilt?

 • Prisen på et facadeskilt afhænger af flere faktorer, såsom størrelse, materiale, design og installationsmetode. Der kan også være ekstra omkostninger til tilladelser og godkendelser fra myndighederne.

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

04. juni 2022

For Give Steel har vi monteret 50 met...

Læs mere

11   0   1

03. juni 2022

Til Aarhus Havn har vi også lige prod...

Læs mere

12   0   0

03. juni 2022

Til Aarhus vand har vi lige producere...

Læs mere

11   0   0

16. april 2022

Til Smedstorp Snedkerkøkken butik i A...

Læs mere

9   0   0