Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

Bliv set med facadeskilte

Med mere end 33 års erfaring inden for fremstilling af facadeskilte i Århus, kan vi hos Hubert Skilte Design hjælpe dig med optimale løsninger inden for facadeskilte. Vi har blandt andet vundet pladsen i ’Danmarks smukkeste skilteløsning’ – dette gjorde vi på grund af vores store fokus og respekt for både bygning og omgivelserne, herved kan vi levere den korrekte løsning, der passer ind i det æstetiske udtryk.

Et stort udvalg af materialer

Vi har gennem årene fremstillet mange forskellige typer skilte i alle salgs metaller og plastprodukter. Der er derfor uendelige muligheder for at få et unikt skilt. Her er eksempler på, hvilken type materiale du kan vælge:

  • Aluminium
  • Stål
  • Messing
  • Kobber
  • Jern
  • Opskummet PVC
  • Akryler
  • Glas

Alt efter hvilken størrelse skiltet skal have, har de forskellige materialer hver sine fordele, dette rådgiver vi dig gerne i. Når man bruger metaller til facadeskilte er overfladebehandlingen vigtig i forhold til, hvor holdbart skiltet skal være samt hvilket udseende, man ønsker det skal have. Her kan overfladen behandles med blandt andet autolak og pulverlak.

Skilte lys

Alle vores facadeskilte kan laves med og uden diodelys. Der skal blot være en minimum stammetykkelse, før man kan få diodelys i skiltet. Facadeskilte kan fås med frontlys, hvor lyset ses gennem fronten - det fås som "corona" lys hvor lyset kommer ud bag bogstavet og lyser facaden op. Man kan derudover også få ’corona’ lys som oplyser halvdelen af bogstavernes kant op. Denne løsning er god om dagen, for at tilføje skiltet ekstra kant.

Montering af Facadeskilte

Facadeskilte monteres altid i en afstand fra bygningen på ca. 15 - 50 millimeter fra facaden. Facadeskiltet monteres sådan for, at undgå at skidt løber ned langs facaden og ud på facadeskiltet, som så efterlader løbe-render ned ad bygningen. Afstanden er også væsentlig, hvis du ønsker et skilt med lys.

Kontakt os for en professionel løsning

Ønsker du, at høre mere om hvordan vi kan lave skilteløsninger for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi har adresse i Viby i Aarhus, vi har derfor udført mange skilteløsninger i nærområdet eksempelvis i Horsens, Skanderborg med mere, men vi servicerer hele Danmark med skilteløsninger.

 

Se blandt andet vores populære wallstickers

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

21. januar 2022

Til A.Enggaard har vi fremstillet og...

Læs mere

11   0   0

20. januar 2022

Til Aarsleff Rail har vi pakket denne...

Læs mere

17   0   1

18. januar 2022

Til Brabrand boligforening dekorerede...

Læs mere

10   0   1

18. januar 2022

Nu har vi dekoreret 2 lastvogne med p...

Læs mere

10   0   0