Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

Præmieret med en 2 plads i Danmarks smukkeste skilteløsning

Vi har udført utallige specialopgaver i vores 33 år i skiltebranchen. Ofte udfører vi opgaver der reelt hører under andre faggrupper, hvilket blot er en udfordring, og dem elsker vi at have, det øger jo erfaringen på andre områder, der gør vi kan strække os videre, over fagområder, og vores rådgivning bliver endnu bedre.

Vi hjælper med mindre, store og RIGTIG store firmaer med opgaver lige fra indpakning af porte til logistik, til omrokeringer af 1200 stole på Silkeborg stadion hvilket man jo må sige intet har med hinanden at gøre. 

Vi kender vores kunder godt, faktisk har flere af kunderne været med siden vi startede for 33 år siden. Når vi har været i faget i så mange år, har vi fået en masse erfaring på hvordan noget skal løses, løsninger der måske er glemt og borte, men som kan sammensættes med nye og moderne løsninger.

 

Som vi ofte høre fra vores kunder: "hvor er det dejligt at der aldrig er problemer når man taler med jer". Det kan godt være det er en svær/tung opgave, men vi ved jo når vi kommer ud på den anden side, så er opgaven løst til U.G.

Vores målsætning har altid været at vi skal hjælpe, uanset om opgaven er lille eller stor, der er ikke nogen der skal stå i sidste øjeblik og mangle deres løsning/skilte.

Alle behandles godt og får en rigtig god oplevelse.

Vi har et rigtig godt forhold til alle vores leverandører, derfor har vi også en rigtig god goodwill hos dem. Hvilket hjælper os i sidste ende til at hjælpe vores kunder.

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

04. juni 2022

For Give Steel har vi monteret 50 met...

Læs mere

11   0   1

03. juni 2022

Til Aarhus Havn har vi også lige prod...

Læs mere

12   0   0

03. juni 2022

Til Aarhus vand har vi lige producere...

Læs mere

11   0   0

16. april 2022

Til Smedstorp Snedkerkøkken butik i A...

Læs mere

9   0   0