Præmieret med en 2 plads i Danmarks smukkeste skilteløsning

Vi har udført utallige special opgaver i vores 33 år i skiltebranchen. Ofte udfører vi opgaver der reelt hører under andre faggrupper, hvilket blot er en udfordring, og dem elsker vi at have, det øger jo erfaringen på andre områder, der gør vi kan strække os videre, over fagområder, og vor rådgivning bliver endnu bedre.

Vi hjælper med mindre, store og RIGTIG store firmaer med opgaver lige fra indpakning af porte til logistik, til omrokeringer af 1200 stole på Silkeborg stadion hvilket man jo må sige intet har med hinanden at gøre. 

Vi kender vores kunder godt, faktisk har flere af kunderne været med siden vi startede for 33 år siden. Når vi har været i faget i så mange år, har vi fået en masse erfaring på hvordan noget skal løses, løsninger der måske er glemt og borte, men som kan sammensættes med nye og moderne løsninger.

 

Som vi ofte høre fra vores kunder: "hvor er det dejligt at der aldrig er problemer når man taler med jer". Det kan godt være det er en svær/tung opgave, men vi ved jo når vi kommer ud på den anden side, så er opgaven løst til U.G.

Vores målsætning har altid været at vi skal hjælpe, uanset om opgaven er lille eller stor, der er ikke nogen der skal stå i sidste øjeblik og mangle deres løsning/skilte.

Alle behandles godt og får en rigtig god oplevelse.

Vi har et rigtig godt forhold til alle vores leverandører, derfor har vi også en rigtig god goodwill hos dem. Hvilket hjælper os i sidste ende til at hjælpe vores kunder.

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

14. november 2017

Så har Gitte haft kassevognen IGEN😂😂

Læs mere

25   7   0

06. oktober 2017

Endnu en indpakning! Renault Megan fr...

Læs mere

11   0   1

21. august 2017

I disse dage er 4 friske fyre på vej...

Læs mere

11   1   1

21. august 2017

Til Bisnode har vi fremstillet og mon...

Læs mere

6   1   2