Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

Autoreklame & bildekorationer i Århus

Vi har i vores over 33 år i branchen lavet mange tusinde autoreklamer, også her har vi en stor erfaring. Det vil sige den helt rigtige folie benyttes til hver enkelt bil for at undgå folien sprækker eller krymper, vi gør utroligt meget ud af at designe dekorationerne så de bliver så korrekte som overhovedet muligt.

Hvordan laver vi autoreklamer?

Når vi laver autoreklamer, har vi behov for at vide bilens model, farve og størrelse, herefter skal vi bruge firmaets logo, gerne som en pdf-fil, eventuelle punkter eller ønsker kunden gerne selv vil gøre opmærksom på, det bedste er altid at vi har en snak på tlf. på den måde kommer kunden altid i tanke om noget mere.


Vi siger tak hvorefter vi designer en autoreklame, sender på mail, vi taler igen sammen, måske er der ændringer. Når alt er på plads, sættes ordren i produktion, og der vil som regel gå 1 uges tid til monteringen.


Autoreklamer er den billigste form for markedsføring overhovedet, du skal ikke betale for reklamepladsen, for den har du allerede, autoreklamen ses af tusindvis af mennesker hver dag. En autoreklame er ikke en her og nu reklame man betaler rigtig meget for som i andre medier, det er en reklameudgift man kan dividere med de næste 6 år.

6 år er jo ikke fordi den ikke holder længere, som regel bliver varevogne leaset i ca. 3-4 år. Selv om en autoreklame på en leasingbil kun holder ca. 4 år er jo ikke en grund til at man skal vælge en løsning med en dårligere folie, for den dårligere folie viser sig ikke lige i starten.

 

Professionel indpakning

Indenfor de sidste år bliver det mere og mere populært og få sin bilindpakning i folie, mange tror, det bare er noget man gør, "det er jo bare noget klister man monterer". For at pakke biler ind kræver det stor erfaring, en indpakning er ikke bare en indpakning, det har enormt meget og sige om det er den rigtige folie, for at den er nem og afmonterer igen om nogle år, om det er folie der slipper fra overfladen pga. for dårlig kvalitet, om der bliver skåret i lakken og lakken rykkes af når folien afmonteres.

Indpakning er ikke "bare" lige at bede et firma om at pakke en bil ind, en flot indpakning er også at der er så få samlinger som muligt, at der er dækket godt til i kanterne når dørene er lukket, så man ikke ser bilens originale farve.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi laver autoreklamer, er du velkomment til at kontakte os på 86 28 96 11, og post@hubertskilte.dk. Vi har hovedsæde i Viby i Aarhus, men udfører mange opgaver i og omkring Horsens, Skanderborg og Silkeborg. 

 

Vi har også bred erfaring med folie i Århus og omegn

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

04. juni 2022

For Give Steel har vi monteret 50 met...

Læs mere

11   0   1

03. juni 2022

Til Aarhus Havn har vi også lige prod...

Læs mere

12   0   0

03. juni 2022

Til Aarhus vand har vi lige producere...

Læs mere

11   0   0

16. april 2022

Til Smedstorp Snedkerkøkken butik i A...

Læs mere

9   0   0