Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

Print til skilte, bannere og biler i Århus og omegn


Hos Hubert Skilte har vi kompetencer til at lave print på flere forskellige typer materiale og i alt fra små til store, iøjnefaldende formater. Printmaterialet vælges efter, hvorvidt reklamen for din virksomhed ønskes printet på et banner, et skilt eller på din bil.

Du har mulighed for at få lavet print på

  • Stof
  • PVC
  • Folie (fx overført til skilt eller bil)

Fordelen ved print på stof er, at det vejer klart mindre end PVC og derfor er oplagt i større størrelser fx til transport eller messer. PVC er dog et stærkere og mere lysægte materiale end stof. Ønsker du at få lavet en reklame, der kan sidde på din bil, er folie det passende printmateriale.

 

Store budskaber med storformatprint


Med storformatprint har du et fantastisk medie til at kommunikere dit budskab ud i stor skala. De store print er de mest iøjnefaldende fx på bannere på stilladser i bybilledet og er en perfekt måde at tiltrække opmærksomhed til din virksomhed.

De store print har du mulighed for at få lavet på både stof og PVC, alt efter hvad der passer dig. Uanset valget af printmateriale er du med storformatprint garanteret blikfang.


UV-print giver flere muligheder


Vi vil gerne tilbyde vores kunder det bedste af det bedste, og derfor har vi investeret i en UV-printer, som gør det muligt for os at printe direkte på stort set alle materialer, fx

  • Akustikplader
  • Glas
  • Aluminium
  • Plast
  • Sten
  • Keramik

UV-printeren har plads til materialer på helt op til 45 mm i tykkelsen, og det ønskede motiv printes direkte på. Eftersom der ikke først printes på en folie, er UV-printet en mere miljøvenlig løsning. Resultatet bliver fantastisk flotte billeder, der kan pryde områder i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Er du i tvivl om, hvilket slags print, der er bedst til reklamen for din virksomhed eller til dekoration i dit hjem, står vores dygtige medarbejdere naturligvis klar til at rådgive dig. Kontakt os på telefon 86 28 96 11 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi hører til i Viby ved Aarhus, hvor vi har et stort kundenetværk bl.a. i Horsens, Skanderborg og Silkeborg.

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

01. september 2019

Her lidt billeder om hvad vi laver 😊...

Læs mere

19   1   3

27. august 2019

Det er vist på tide vi begynder at læ...

Læs mere

20   0   0

16. maj 2019

Så er vi i fuld gang ved SOS Internat...

Læs mere

23   0   0

03. april 2019

Facadeskiltning til SGM ✔️ 5 meter sø...

Læs mere

37   2   6