Hubert Skilte Design ApS

Gunnar Clausens Vej 16

8260 Viby J

Tlf.: 86 28 96 11

Mail: post@hubertskilte.dk

LED skærme til at sprede dit budskab

Vil du nyde fordelene, der følger med en konstant reklameplads, hvor du kan sprede dit budskab samt gøre opmærksom på nyheder? Hos Hubert Skilte Design kan vi levere og montere LED skærme efter dine ønskede mål med udgangspunkt i dine behov. I forbindelse med dette, stiller vi naturligvis gerne vores lange erfaring til rådighed fra opgavens start, hvorfor kyndig rådgivning er en fast del af vores arbejde med sådanne skærme.

Topkvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder LED skærme og storskærme, som vi selv samler på vores værksted. Vi var en smule i tvivl, om vi skulle gå ind på markedet omkring LED skærme, da vi i forvejen dækker et kæmpe stort område inden for skiltning og dekorationer. Umiddelbart kunne vi ikke finde en måde, hvor vi ikke blot fungerede som fordyrrende mellemled. Derfor har vi i alle årene været på jagt efter et system, hvor vi selv er en del af monteringen - hvilket vi har fundet!

 

Vi får komponenterne fra en stabil og erfaren leverandør, der har udviklet sit eget unikke monteringssystem, hvilket er ganske unikt, da vi nu har mulighed for at bruge eksisterende søjler til LED skærme. Således skal man ikke investere i nye skiltesøjler eller lignende.

 

Vil du vide mere?

LED skærme er en perfekt mulighed for at vise, hvilket firma man er og hvad man laver. Endvidere er det ganske simpelt at betjene og lægge nye billeder og videoer op på skærmen.

Har du lyst til at vide mere om vores LED skærme, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 28 96 11 eller besøge os i Århus. Mulighederne er ubegrænsede.

 

Er du i tvivl? Klik her for at se facadeskilte

Seneste nyt fra Hubert skilte
nyheder direkte fra Facebook

22. oktober 2020

HJÆLP OS MED AT FINDE EN FLUGTBILIST...

Læs mere

0   3   183

25. september 2020

I dag fik KPC 48 nye parkeringsskilte...

Læs mere

5   0   1

25. september 2020

Så fik TDC nyt udseende på søjle ved...

Læs mere

10   1   1

24. september 2020

Til Clausens Fiskehandel har vi fræst...

Læs mere

14   2   4